Met heel veel plezier deel ik (Floor) hier al mijn BUDGET tips en tricks voor een gezonde lifestyle! Receptjes, workout tips en meer... Pssst: ongezonde cheatmomentjes horen hier ook bij :)

Met heel veel plezier deel ik (Floor) hier al mijn BUDGET tips en tricks voor een gezonde lifestyle! Receptjes, workout tips en meer... Pssst: ongezonde cheatmomentjes horen hier ook bij :)

welke weerstandsbanden blijven echt goed zitten?

welke weerstandsbanden blijven echt goed zitten?

Steeds vaker krijg ik de vraag waar je weerstandsbanden (resistance bands) kunt kopen die echt goed blijven zitten tijdens je workout. Ik heb veel verschillende uitgeprobeerd en ik moet zeggen dat deze echt het beste scoren!

Waarom weerstandsbanden gebruiken in je workout?

Ik doe tegenwoordig, zoals vele vrouwen, als opwarming verschillende oefeningen met deze weerstandsbanden. En dit maakt zo’n enorm verschil voor je hele workout! Je maakt de spieren goed wakker en je bereidt ze hierdoor goed voor op de eigenlijke oefeningen. Ze zijn vooral handig als je je benen en je booty wilt trainen.

Ik gebruik voornamelijk de zwaarste band (de zwarte, XXL Heavy) in deze oefeningen. Mijn ervaring is wel: hoe zwaarder de band, hoe minder kans op omrollen. Als ik deze zwaarste versie gebruik bij mijn oefeningen blijven ze gewoon zitten en rollen ze niet om! Hartstikke fijn! Oefeningen die ik o.a. met ze doe zijn; walking lunges, sumo squats, hip bridge pulls en clamshells.

Waar koop je deze?

Ik koop deze bij de bol ( https://www.bol.com/nl/p/panathletic-5-weerstandsbanden-set-met-handleiding-ebook-in-nederlands-mini-power-body-band-weerstandband-fitness-elastiek-fitnessband/9200000059544063/?suggestionType=browse&bltgh=nl1IV92eFQQQ6mrqWwBA0g.1.2.ProductImage) en ik vind ze prima geprijsd. Alhoewel ik ze niet allemaal gebruik (ik gebruik de twee zwaarste banden) vind ik een prijs van 11,95 helemaal niet gek. Je krijgt 5 stuks en er zit een handig opbergzakje bij en een handleiding ter inspiratie. Ik gebruik ze best intensief maar tot nu toe zijn ze nog steeds in hele goede staat (gebruik ze nu 7 maanden ongeveer).7 thoughts on “welke weerstandsbanden blijven echt goed zitten?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code