Met heel veel plezier deel ik (Floor) hier al mijn BUDGET tips en tricks voor een gezonde lifestyle! Receptjes, workout tips en meer... Pssst: ongezonde cheatmomentjes horen hier ook bij :)

Met heel veel plezier deel ik (Floor) hier al mijn BUDGET tips en tricks voor een gezonde lifestyle! Receptjes, workout tips en meer... Pssst: ongezonde cheatmomentjes horen hier ook bij :)

waarom IK geen scheerschuim meer gebruik + beter alternatief

geen scheerschuim main

 

Met dit weer gaan de meeste vrouwen als een gek ontharen. Dan vooral de benen want die worden weer gezien. Ik liep in de Etos en ik zag een aanbieding: Gilette venus scheermesjes, de tweede set gratis. Ik had de smaak te pakken en dacht; ‘ah dan koop ik weer uns een bus scheerschuim’. Just for the hell of it..

Diezelfde avond, ik ga onder de douche. Ik, als een kind zo blij, pak mijn scheermesje.’ Oh wat ruikt dat lekker!’, ik had de Sugarberry geur gekocht. Ik enthousiast aan de gang met mn scheerschuim en mesje. Maar, not amused, helemaal niet amused.

Nadelen scheerschuim?
– rode bultjes en irritaties op vooral gevoelige plekjes
– extra handeling onder de douche
– extra aankoop

Ik weet dat de boosdoener van mijn ge├»rriteerde huid de scheerschuim is. Al jaren gebruik ik van de Kruidvat speciaal voor babies: Zemelenbad, verzachtende katoenolie. Dit is perfect! Het is goedkoop, ruikt heerlijk, ik kan ermee scheren, er zit geen zeep in (dus down under is hier erg blij mee, geen gef&## met de PH waarde)en je doet lang met zo’n fles. En mijn huid is super zacht en niet ge├»rriteerd!
Ik heb zo’n douchepuff- ding:

51uOxrahDBL._SY300_

 

dit is hem: Zemelenbad, met verzachtende katoenolie.

IMG_5517

 

Deze twee producten samen zorgen dat je een ideale vervanger hebt voor je scheerschuim. Dit werkt voor MIJ persoonlijk heel fijn, en ik heb zo’n enorme gevoelige huid. Dus misschien dat andere meiden dit ook eens willen proberen, you never know it might work for you as well!

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren!

xoxo Floortje

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code