Met heel veel plezier deel ik (Floor) hier al mijn BUDGET tips en tricks voor een gezonde lifestyle! Receptjes, workout tips en meer... Pssst: ongezonde cheatmomentjes horen hier ook bij :)

Met heel veel plezier deel ik (Floor) hier al mijn BUDGET tips en tricks voor een gezonde lifestyle! Receptjes, workout tips en meer... Pssst: ongezonde cheatmomentjes horen hier ook bij :)

shoplog huis + keukendingetjes

Ahh yeaahh,

Spring is hanging in the air! Na een paar heerlijke zonnige dagen ben ik naar o.a. de Ikea geweest en daar heb ik zulke leuke dingetjes gekocht die ik eventjes wilde delen met jullie!

collage shoplog ikea

IKEA

Deze silliconen muffinvormpjes. Ik kocht altijd de papieren vormpjes en dat is leuk MAAR deze zijn stukken steviger waardoor de vorm (vind ik) stukken mooier wordt + het is lief voor het milieu…

IMG_4847

IMG_4848

 

Bij de Ikea hebben ze deze handige bakjes. Ik gebruik ze voor yoghurt, salade, fruit of om sausjes in te maken. In donkerblauw had ik ze al, maar hoe leuk zijn ze in zo’n gezellig pasteltintje? Ga echt eens kijken, je krijgt direct een lach op je gezicht (hihi dat gebeurde bij mij instantly)…

IMG_4849

IMG_4851

 

Rietjes. Zo simpel,  maar je drankje smaakt iets lekkerder omdat het er gewoon zo damn cute uitziet! Ik maak graag smoothies en ik gebruik nu al dagelijks zo’n gezellig rietje. I’m hooked yeah…

IMG_4852

IMG_4853

IMG_20150319_081351

 

Ik zag deze gele trechters, en ik zou niet eens weten waar ik ze nu voor zou gebruiken, maar ik dacht: op het moment DAT je dit nodig hebt ben je blij als ze in je keukenkastje liggen. Dat is mijn manier van denken…

IMG_4854

IMG_4855

Organiseren gaat een stuk makkelijker met deze opbergdozen. Voor een vier euro heb jij geen rotzooi meer liggen. Ik gebruik die van mij voor mijn lading pennen, lijm, camerakaartjes etc. Ik ga die van mij nog customizen denk ik met wat washi tape, maar dat is een leuk projectje voor later…

IMG_4863

IMG_4864

 

Wibra

Ohhh hoe kan je zulke dingetjes laten liggen?? Voor EUR 1,49 kocht ik deze silliconen bakvormpjes. Brownies gaan hier zeker een keer in gebakken worden. En het oog wil ook wat, toch…

 

IMG_4856

IMG_4857

Aldi

Misschien totally random maar ik was blij verrast toen ik deze kokosmelk zag in de Aldi. Voor nog geen euro een blikje. En de biologische agavesiroop ( EUR 2,49)die ik gebruik in mijn smoothie/sausjes/salade/yoghurt. Van mama nature…

IMG_4861

Kruidvat

Totaal niet thuishorend in deze shoplog maar bon. Ik ben gek van deze mascara van Catrice. Waterproof (houdt de krul ook beter vast mocht je je wimpers krullen) maar het borsteltje is lekker dik en geeft mijn wimpers echt volume en lengte. Nog geen 5 euro. Why spend more money…

IMG_4858

IMG_4860

 

Dat waren mijn aankoopjes, hopelijk heb ik je een beetje kunnen inspireren…

xoxo FloortjeGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code