Met heel veel plezier deel ik (Floor) hier al mijn BUDGET tips en tricks voor een gezonde lifestyle! Receptjes, workout tips en meer... Pssst: ongezonde cheatmomentjes horen hier ook bij :)

Met heel veel plezier deel ik (Floor) hier al mijn BUDGET tips en tricks voor een gezonde lifestyle! Receptjes, workout tips en meer... Pssst: ongezonde cheatmomentjes horen hier ook bij :)

Nyx vs Catrice; concealer

nyx vs catrice

 

in het kader van bezuinigingen heb ik een tip: de concealer van Catrice.
Toen het merk Nyx in de Douglas verkrijgbaar was heb ik altijd de Nyx HD Concealer gehad in 01Porcelain. Echt een hele goede concealer,dekt goed,leuke prijs, makkelijk aan te brengen met applicator, zonder talk en parabenen, cruelty free. En dit voor maar 10 euro(? weet niet meer de exacte prijs maar rond de tien in ieder geval).

Het enige nadeel; hij is ALTIJD uitverkocht en via de website van Douglas duurt het eeuwen voordat hij weer in stock is,bummer!

Maar wees niet getreurd, Catrice heeft naast een geweldige foundation ook een concealer waarover ik zeer te spreken ben.  De velvet finish concealer with hyaluron (verzorgend)in nummertje 010 Velvet ivory.

Deze concealer heb ik eens gekocht als back up omdat die van Nyx bijna op raakte…en ik ben zeer verrast! Catrice je doet het goed! Hij brengt ook heel fijn aan met de applicator, fijne substantie. Er staat ook op de verpakking: met spf6 èn een soft focus effect(en ik moet zeggen, ik vind de kleur ietsjes mooier bij mijn huid passen…).
De prijs is ook weer fijn zoals je gewend bent van Catrice, nl rond een euro of vier. Prima te doen dus.Ook voor de student. Of als je gewoon meer geld wilt uitgeven aan reizen of fashion.

nyx catrice concealer

Ik zeg je eerlijk; ik pak nu eigenlijk eerder de Catrice dan Nyx. Je kunt ook zo denken; voor het dagelijkse look op werk en/of school gebruik je budget en als je echt wilt uitpakken qua make- up dan pak je de wat duurdere. Zo zie ik het nu eigenlijk. Ook als je huid heel goed is van zichzelf, dan heb je weinig nodig om te camoufleren. Dat vind ik ook altijd een uitdaging; zo gezond eten en veel water drinken, hydrateren etc om je huid van nature er al mooi uit laten zien.

Ik gebruik concealer vooral op de huid op mijn oogleden (van die adertjes lopen hier) en de huid rondom mijn neus en misschien wat onder mijn ogen om wat wakker te ogen (ik sta mijzelf elke ochtend doordeweeks op te maken rond kwart voor zes…).

Mocht je dus twijfels hebben gehad rondom deze concealer van Catrice,niet doen! Lekker uitproberen bij de Kruidvat welke tint je nodig hebt en inkopen!

xoxo Floortje2 thoughts on “Nyx vs Catrice; concealer”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code