Met heel veel plezier deel ik (Floor) hier al mijn BUDGET tips en tricks voor een gezonde lifestyle! Receptjes, workout tips en meer... Pssst: ongezonde cheatmomentjes horen hier ook bij :)

Met heel veel plezier deel ik (Floor) hier al mijn BUDGET tips en tricks voor een gezonde lifestyle! Receptjes, workout tips en meer... Pssst: ongezonde cheatmomentjes horen hier ook bij :)

mijn nieuwe haar (verven en knippen)

Als je haar maar goed zit. Het is echt zo want een paar uur terug voelde ik me whaahh en nu voel ik mij toppie! Ik was naar de kapper gegaan en mijn haar is geverfd en geknipt. Ik stel het altijd veel te lang uit zodat op het laatst ik allerlei klitten krijg en mijn haar een ‘mess’ . De kleur was ook niks meer en ik ergerde mij eraan als ik in een pashokje was (help eng licht waar je alles in ziet!) dus ik was er wel klaar mee!

collage haar

Nu kun je zelf je haar verven. Heb ik zelf ook een paar keer gedaan. Op zich is het wel te doen maar ik merk toch wel een verschilletje want ik had  laatst mijn haar geverfd zelf en die kleur heeft er maar heel kort in gezeten, was er snel uit vervaagd. Plus het product, het viel mij op dat het mengsel van de kapper veel minder naar ammonia ruikt dan wanneer ik het zelf doe (Garnier).

En ja, je voelt je even een prinsesje want iemand zit het klusje voor jou te klaren terwijl je geniet van je kopje cappuccino en tijdschrijft (ik ben helemaal up-to- date wat Boer zoekt vrouw betreft).

Mijn eigen haarkleur is donkerblond maar die kleur is grotendeels door het verven weggegvaagd aan de bovenkant. Ik wilde de bovenkant wat donkerder hebben (een tint donkerder dan mijn eigen haarkleur, tegen lichtbruin aan) en dan wat blonde highlights erin. Ze heeft het prima gedaan naar mijn idee. Het ziet er naturel uit en ik heb nu eindelijk niet van dat ‘gele’ blond. Dat vind ik erg lelijk, nu is het wat warmer van tint.

Oh ja, ik heb ook best een vol gezicht en dus zijn laagjes dan wel echt het mooist, plus het effect van de blonde plukjes komen dan veel beter tot zijn recht!

 

Oh ja op sommige foto’s heb ik erg veel ‘last’ van zonlicht, dan ontstaat er een soort witachtige waas/streep. Sorry!

Wat vinden jullie ervan? En laat jij het verven bij de kapper of doe je het zelf?

zo zag mijn haar ervoor uit…

11022785_10153231157281802_1286812635_n

 

en zo is het geworden…

ipp

IMG_4974

IMG_4910

 


IMG_4905 IMG_4958

 

xoxo Floortje2 thoughts on “mijn nieuwe haar (verven en knippen)”

  • Mooi kapsel! Ik vind de kleuren erg mooi. Ik laat het ook liever bij de kapper doen, maar ik heb het ook wel eens zelf gedaan.

  • Tnks Amanda! Ja he, ik vind het ook. Misschien een uitgroei zelf bijwerken maar zelf hele verftoeren uithalen, mij niet (meer) gezien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code