Met heel veel plezier deel ik (Floor) hier al mijn BUDGET tips en tricks voor een gezonde lifestyle! Receptjes, workout tips en meer... Pssst: ongezonde cheatmomentjes horen hier ook bij :)

Met heel veel plezier deel ik (Floor) hier al mijn BUDGET tips en tricks voor een gezonde lifestyle! Receptjes, workout tips en meer... Pssst: ongezonde cheatmomentjes horen hier ook bij :)

mijn makkelijke make- up look (everyday)

Ik dacht vandaag, op deze ZONNIGE zaterdag, laten we een artikeltje schrijven over wat ik dagelijks gebruik aan make- up producten. Er zitten voornamelijk budget producten bij maar ook een Urban decay en Pupa productje.
Let’s begin!

make up

Ik begin de dag met mijn Nivea dagcreme en een zonnebrand. Wat? Maar de zon schijnt amper deze dagen? Ik heb in de winter altijd last van wat droge plekjes op mijn wangen en ik heb gemerkt dat deze zonnebrandcreme (bij de Etos) heel goed werkt hiervoor. Plus dat ie je beschermd tegen UV is niet geheel onbelangrijk. Om je huidje het hele jaar door te beschermen zou ik zowieso zonnebrandcreme opdoen. Het hele jaar door. Punt.

IMG_4420

Nu breng ik met de vingers een beetje Catrice foundation aan en mijn nieuwe maar ZALIGE concealer van Nyx. Ik had altijd van Maybeline de super stay concealer, maar deze van Nyx is zoveel fijner! En niet maar 2 kleurtonen maar een hele reeks, dus grote kans dat jouw kleur erbij zit!

IMG_4421

IMG_4423

Nu tijd voor de wenkbrauwen, nog steeds gebruik ik dit paletje van de hema. Het is zo oud dat je het niet eens meer kunt kopen geloof ik. Ik ben toe aan een nieuwe wenkbrauwpoeder, maar welke?

IMG_4426

Omdat ik ook een beetje concealer op mijn ooglid heb aangebracht, fungeert dit voor mijn gevoel als een oogschaduwbasis + het egaliseert de boel. Ik gebruik maar 2 kleurtjes uit het allereerste Naked palet. Virgin op mijn gehele ooglid (en als highlighter vlak onder de wenkbrauw) en ik gebruik Smog (met mijn vinger breng ik dit aan)op het bewegend ooglid (maar gecentreerd in het midden).

IMG_4427

IMG_4429

Nu is het alweer tijd voor een eyeliner. Ik gebruik al een tijd die van Essence, werkt prima. Kan goed worden gesmudged voor een meer smokey effect. Ik gebruik een oud h&m kwastje om te smudgen. Ik doe dit door het kwastje te dippen in een KLEIN beetje zwarte oogschaduw (in het naked palet) en dan langzaam heen en weer te gaan over het lijntje.

IMG_4430

IMG_4431

Voor de waterlijn gebruik ik een goedkoop potloodje van de Big Bazar,een hot chocolate, bruine kleur. en dat smudge ik ook een beetje met dat kwastje (als ik het zwart er met een tissue heb afgedipt).IMG_4432

 

Ik krul mijn wimpers met dit krultangetje dat ik gratis ergens heb gekregen in een goodie bag. Ik merk echt het verschil. Als je een waterproof mascara gebruikt, blijft de krul beter zitten volgens sommigen. Ik keek uit het raam en zag geen regen dus een non waterproof mascara van essence gebruik ik. Ik vind deze mascara van Essence echt geweldig! Flexibel borsteltje waardoor je bij alle ‘hoekjes’ komt. Geen klonterige substantie en je wimpers zien er echt langer uit…

IMG_4433

IMG_4434

nog een gebakken blush van Pupa om de look af te maken en ik ben ready to go! Het fijne van zo’n blush is dat ereen soort glimmertjes in zitten waardoor het ook als een soort highlighter fungeert. Lekker praktisch in de vroege ochtend!

IMG_4435

IMG_4438

See u next time

Toedels
xoxo FloortjeGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code