Met heel veel plezier deel ik (Floor) hier al mijn BUDGET tips en tricks voor een gezonde lifestyle! Receptjes, workout tips en meer... Pssst: ongezonde cheatmomentjes horen hier ook bij :)

Met heel veel plezier deel ik (Floor) hier al mijn BUDGET tips en tricks voor een gezonde lifestyle! Receptjes, workout tips en meer... Pssst: ongezonde cheatmomentjes horen hier ook bij :)

mijn makkelijke kerstkapsel

kerstkapsel

 

Ladies,

Morgen is het is kerst en ik wilde last minute nog wat ‘hairy’ inspiration geven! Met een simpel lintje kun je een simpele knot al feestelijk laten lijken, dus…

1.

Ik heb mijn haar gekruld om het wat body en volume te geven. Haarspray van Elnett en de krullen doorgeborsteld (voorzichtig!) en mn haar gekneed (snap je wat ik bedoel?) met een beetje wax in de puntjes

 

 

 

 

IMG_4364

 

2.

Ik heb m’n haar in een zijstaart gedaan. Ik zei toch dat het simpel was…

IMG_4372

 

3.

We nemen een lintje. Wat je in huis hebt liggen. Of misschien een oud kettinkje? is ook leuk. Een creatieve geest komt al ver…

IMG_4374

 

4.

Het lintje heb ik tussen het elastiekje geschoven (je kunt als je wilt een klein knoopje erin doen zodat ie echt blijft zitten) en ik maak  hiermee een vlecht. De vlecht maak je als je klaar bent wat rommeliger en je trekt aan de randjes zodat de vlecht mooi dik wordt.

 

IMG_4375

 

5. Als je klaar bent kun je het eventueel zo laten en de uiteindes van het lintje in een strikje doen. Maar ik neem de vlecht en draai deze om het beginpuntje van de vlecht zodat er een soort knot ontstaat. Maar wel een hele mooie knot. Je kunt wat schuifspeldjes gebruiken om het nog beter vast te zetten (ik heb een elastiekje gebruikt om de knot vast te maken). TIP: als je lang haar hebt,zou je de vlecht ook van het ene oor naar het andere oor kunnen brengen en vastzetten, staat superleuk. Helaas, mijn haar is nog te kort.

 

IMG_4398

 

6. Tadaa, ik draai mijn voorste lok (die was net niet lang genoeg om bij de staart te voegen) in en zet deze vast met een schuifspeldje. TIP: als je een lange lok hebt kun je deze ook nog extra mooi krullen op het laatst. Staat heel fancy schmanzy.

 

IMG_4414

 

Dat was mijn makkelijke kerstkapsel, ik hoop dat je een beetje inspiratie hebt kunnen opdoen. A little goed a long way. En net dat beetje extra als een lintje of leuk speldje doet heel feestelijk aan! Geniet van jullie feestdagen!

Toedeloe

 

xoxo Floortje

 

 2 thoughts on “mijn makkelijke kerstkapsel”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code