Met heel veel plezier deel ik (Floor) hier al mijn BUDGET tips en tricks voor een gezonde lifestyle! Receptjes, workout tips en meer... Pssst: ongezonde cheatmomentjes horen hier ook bij :)

Met heel veel plezier deel ik (Floor) hier al mijn BUDGET tips en tricks voor een gezonde lifestyle! Receptjes, workout tips en meer... Pssst: ongezonde cheatmomentjes horen hier ook bij :)

mijn favo subtiele zelfbruiner

Ik ben iemand van wie ze zeggen: ‘ ah jij bent zo blank ja, smeer je maar goed in!”. Ja leuk hoor, soms wil ik ook een lekker kleurtje hebben en niet met die witte melkflessen over straat lopen,pff. Nu gebruik ik sinds enige tijd een zelfbruiner van Dove. En nee, niet gelijk gillen! Want ik heb tot op heden geen oranje scenario’s meegemaakt of rare vlekken! Maar een egaal subtiel kleurtje,zodat je eerder de zon in durft zonder bang te zijn dat mensen denken: ” dat duurt jaren voordat zij van haar witte kleurtje afkomt”. Ik heb hem gevonden hoor:

PicsArt_1435934760364

 

 

welk product is het?

de Dove Summer Glow, een voedende lotion met een subtiele zelfbruiner. Want ik houd van subtiel. Ik wil er niet zo uitzien als Barbie. Een beetje au naturel is wel aan mij besteed. En aan meerdere meiden, denk ik zo…
Er bestaan twee soorten, de summer glow voor de lichte tot medium huid en de summer glow voor de donkere huid.

Hoe gebruik je het?

Na het douchen, zoals je je normale bodylotion aan zou brengen, gebruik je nu de Dove summer glow. Ik breng een ruime hoeveelheid aan op mijn benen (daar begin ik altijd mee) en in ronddraaiende (!) bewegingen breng ik het goedje aan. Ik breng het vooral aan op mijn bovenbenen en onderbenen (dit duurt letterlijk een jaar voordat deze op de natuurlijke wijze enigzins bruin worden) en mijn knieën neem ik heel lichtjes mee.

Omdat de knieën net als de ellebogen een wat drogere huid bevatten, heeft het product op deze area’s meer kans om vlekjes te creëren.  Dus laat de knieën en ellebogen een beetje links liggen en breng het aan op de andere gebieden waar jij vooral de nadruk op wilt leggen.
Ik masseer het met cirkelvormige bewegingen voor het mooie egale effect. Vergeet niet je handen te wassen aan het einde van je smeersessie!

Eerste smeersessie? scrub dan even goed je lijf zodat de zelfbruiner goed zijn werk kan doen. BTW wees niet bang dat je bruine kleur eraf gaat na een volgende scrubsessie, is niet zo. Is alleen maar goed voor het behoud van je kleurtje!

Je kunt het elke dag gebruiken staat op de verpakking maar ik doe het meestal om de dag.

Na een minuut of vijf is het goed ingetrokken en kun je gewoon je witte shirtje en shortje aan, alleen ik zelf ben een zeikerd soms,dus ik doe dan een iets ouder dingetje aan. Maar ik heb nog nooit meegemaakt dat het vlekken gaf!

Oh ja, mijn laatste tip; gebruik het vooral ‘s avonds, dan heb je alle tijd en kan het rustig intrekken. In de ochtend voordat je wegmoet lijkt me niet een super timing…

Resultaat?

Ik heb gemerkt dat ik een licht kleurtje heb gekregen. Vooral op mijn benen zie ik verschil. Zeer tevreden met dit product! Als je niet van poespas houdt maar je wilt wel leuk voor de dag komen is dit echt een aanrader! En zonnen in de echte zon is leuk, maar je hoort steeds vaker dat we moeten oppassen blabla, dus zo is het een leuke combi. Een beetje uit een potje ,eh tube, en een beetje van de zon!

Happy summer!

IMG_5536

IMG_5535

xoxo FloortjeGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code