Met heel veel plezier deel ik (Floor) hier al mijn BUDGET tips en tricks voor een gezonde lifestyle! Receptjes, workout tips en meer... Pssst: ongezonde cheatmomentjes horen hier ook bij :)

Met heel veel plezier deel ik (Floor) hier al mijn BUDGET tips en tricks voor een gezonde lifestyle! Receptjes, workout tips en meer... Pssst: ongezonde cheatmomentjes horen hier ook bij :)

mijn eet-dagboekje

mijn eet-dagboekje

eet dagboekje

hoi lieverds!

Vandaag deel ik kort wat ik zoal eet. Misschien kan je er wat inspiratie uithalen?

  1. spelt boterham met lekkerbekje (zonder velletje),avocado en salade. Heel simpel de boterham even in de oven gedaan en met wat verse knoflook eroverheen gegaan. Avocado,lekkerbekje en kaas en dan weer terug eventjes in de oven. Salade van groene gemengde sla,citroensap,peper,zout,olijfolie en wat pesto.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

2. mijn zelfgemaakte soepje zoals ik eerder een video over heb gemaakt.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

3. cheat day, pizza van dr oetker, MAAR ik heb de mini versie genomen dus dat zal wel wat schelen in calorie├źn . Heb em extra lekker gemaakt met turkse worst en tomaat.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

4. een gezonde snack, een hard/zacht gekookt eitje. Love it. Zeker met komijnzaad…

 

 

 

 

 

 

 

5. Curry, gemaakt met een pasta van de toko. Ik heb er o.a. bulgur,rozijntjes, zoete aardappel,kaneel en peultjes bij gedaan.Het was heel smakelijk, pittig, maar heel smakelijk. Het was de eerste keer dat ik zoiets zelf heb gemaakt.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

6. Ontbijtje,ik had geen gewone kwark meer dus een kwarktoetje, gezonde versie van de Lidl, gebruikt. Verse aardbeitjes, chia zaadjes, een kiwi onderop en wat kaneel. Oh ja die biologische notenpasta heb ik bij de Aldi vandaan gehaald; super nice!

 

 

 

 

 

 

 

7. Ultieme zomersnack.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURESGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code