Met heel veel plezier deel ik (Floor) hier al mijn BUDGET tips en tricks voor een gezonde lifestyle! Receptjes, workout tips en meer... Pssst: ongezonde cheatmomentjes horen hier ook bij :)

Met heel veel plezier deel ik (Floor) hier al mijn BUDGET tips en tricks voor een gezonde lifestyle! Receptjes, workout tips en meer... Pssst: ongezonde cheatmomentjes horen hier ook bij :)

Juweeltje van de Action, gezichtsdoekjes, ook voor de gevoelige huid!

Ik schaam mij best wel. Best wel heel erg. Ik gebruik nu al een hele tijd de face wash van Nivea voor de gevoelige huid. Maar ik heb sinds een paar jaar nooit een product gebruik dat geschikt is voor het reinigen van gezichtsmake- up… hoe dom is dat. Mijn huid was ook altijd zeer onrustig. Oneffenheden, puistjes etc. Maar ik was laatst in mijn geliefde Action en ik nam per abuis (!) de gezichtsreinigingsdoekjes van de Coconut care – lijn mee.

vintagemain facialcleansing

Toen het zulk warm weer was gebruikte ik eigenlijk deze doekjes om mijn gezicht op te peppen en op te frissen. Maar ik merkte dat mijn huid zo lekker zacht en schoon aanvoelde hierna.Wow!  Sindsdien gebruik ik ze elke avond om mijn gezichtsmake- up ermee af te halen. En erna gebruik ik de face wash. wat een VERSCHIL voor mijn huid. Enorm fijn om te zien dat ze zo is opgeknapt!

Ik ben zeer te spreken over deze budget- proof gezichtsdoekjes van de Action omdat het echt 99% van je make- up weghaalt (voor de duidelijkheid; ik gebruik het niet voor mijn oogmake-up, enkel rondom je ogen). Je huid ruikt heerlijk naar cocos en is heel lekker zacht! Ik ben verslaafd en ga een voorraadje inslaan dit weekend want dit is gewoon mijn must!

IMG_5540

IMG_5541

coconut wipes 3

Mocht je dus nog op zoek zijn of wil je een goedkoop alternatief, this is the stuff you want!

 

xoxo FloortjeGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code