Met heel veel plezier deel ik (Floor) hier al mijn BUDGET tips en tricks voor een gezonde lifestyle! Receptjes, workout tips en meer... Pssst: ongezonde cheatmomentjes horen hier ook bij :)

Met heel veel plezier deel ik (Floor) hier al mijn BUDGET tips en tricks voor een gezonde lifestyle! Receptjes, workout tips en meer... Pssst: ongezonde cheatmomentjes horen hier ook bij :)

Hoe je meer water kan drinken

Hoe je meer water kan drinken

main pic water

 

Water moet je drinken. Niet 2 glaasjes per dag, maar liever 2 liter of meer. Ik merkte dat vooral thuis ik er moeite mee heb,en ik wist niet waarom. Nu zag ik deze leuke waterkan in mijn lieftallige Action en ik dacht, twee vliegen in een klap! 1. Het ziet er allereerst heel gezellig en leuk uit op de keukentafel en 2. Je drinkt ongemerkt meer…

En dat is wat ik wil!

Nu, de kan kostte mij niet meer dan drie euro en ik heb een lekker fris nieuw glas gehaald bij de Sostene Grene (80 eurocent geloof ik).

T  H  U  I  S

Ik vul graag zelf de kan met wat blaadjes mint, en in de zomer kan ik er plakjes komkommer en ijsblokjes bij doen. Ik vind het ook fijn dat ik de kan makkelijk kan afwassen want de opening is redelijk breed. Ik zet hem op de tafel en elke keer als ik er langsloop schenk ik mijn glas vol. Er gaat 1 liter in dus je weet precies na het leegdrinken van de kan hoeveel je op hebt!

O  N  D  E  R  W  E  G

Ik heb bij de Xenos een waterfles gekocht, vroeger had ik altijd zo’n flesje wat je bij de supermarkt koopt maar na een paar dagen smaakt het water hier niet meer zo lekker uit (en het plastic zou ook langzaam losweken dacht ik?). Dus sindsdien gebruik ik trouw mijn waterfles van de Xenos (voor een paar euro) en deze kun je ook goed afwassen. Hetzelfde principe; ik gooi er takjes mint in zodat het niet zo’n saai smaakje heeft.Maar je kunt er van alles ingooien wat je lekker vindt!

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren,

Liefs Floortje

xoxo

 6 thoughts on “Hoe je meer water kan drinken”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code