Met heel veel plezier deel ik (Floor) hier al mijn BUDGET tips en tricks voor een gezonde lifestyle! Receptjes, workout tips en meer... Pssst: ongezonde cheatmomentjes horen hier ook bij :)

Met heel veel plezier deel ik (Floor) hier al mijn BUDGET tips en tricks voor een gezonde lifestyle! Receptjes, workout tips en meer... Pssst: ongezonde cheatmomentjes horen hier ook bij :)

gezonde chocolade milkshake

I like chocolate en dus,ik heb hier een GEZOND receptje voor een milkshake( want ik wil geen 1000 burpees hoeven te doen om de calorietjes eraf te trainen). Je kunt deze milkshake (zo proeft ie echt, helemaal als je zo’n vrolijk rietje gebruikt van de ikea:) zonder schuldgevoel nemen. En trust me, it is GOOD.

milkshake main

Je kunt eindeloos variƫren met dit receptje maar voor de goede orde geef ik je een basisrecept:

– 1 banaantje (liefst beetje rijp, hoe rijper hoe zoeter)

– 2 eetlepels magere kwark of griekse yoghurt (probeer de griekse yoghurt 0% vet te krijgen)

– scheutje grapefruitsap (ik houd van de bitterheid, je kunt dit ook vervangen door gewoon water of bijvoorbeeld soja melk met vanille smaak). Het gaat erom dat het puur vocht is zodat de milkshake drinkbaar wordt!

– kaneel

– agave siroop

– 2 walnootjes verkruimeld ter decoratie (plus dit vult het geheel ook)

-1 eetlepel cacao poeder

– blender OF keukenmachine die dingen hakt OF staafmixer ( dit heb je wel echt nodig want dit maakt het drankje extra creamy! Een blender kun je al bij de Action kopen voor onder de 10 euro herinner ik mij

 

Hoe maak je het?

Begin je banaantje te pellen en breek door de helft en weer. Je yoghurt dan erbij. Nu je kaneel, cacaopoeder en agave. Dan je sap/melk/water. BOEMMMM nu ff laten draaien.Dan is ie klaar.

Ik verkruimel de walnootjes en die gaan erbovenop.

yummm

IMG_5364

IMG_5361

enjoy!

pssstt: Je kunt ook deze ingrediƫnten gebruiken:

dadels, kersen, jam, mango, appel, meloen, aardbeitjes, nectarine…

 

xoxo FloortjeGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code