Met heel veel plezier deel ik (Floor) hier al mijn BUDGET tips en tricks voor een gezonde lifestyle! Receptjes, workout tips en meer... Pssst: ongezonde cheatmomentjes horen hier ook bij :)

Met heel veel plezier deel ik (Floor) hier al mijn BUDGET tips en tricks voor een gezonde lifestyle! Receptjes, workout tips en meer... Pssst: ongezonde cheatmomentjes horen hier ook bij :)

foto dagboekje (jas bershka, food prep, topshop colletje en ambitieuze meisjes)

foto dagboekje (jas bershka, food prep, topshop colletje en ambitieuze meisjes)

Hai,

Vandaag een random post. Wat ik zoal heb gegeten en gedaan de afgelopen week (en een half eigenlijk). Hope you like it!

xoxo Floortje

Ik had twee colletjes besteld bij Zalando en eindelijk wasren ze aangekomen. Ik ben er erg blij mee, ze zitten lekker, geven warmte en met een jasje eroverheen geeft het toch iets meer umph ,oh ja het broekje is van Supertrash (een enorme goede deal in de januari sale bij de BIJ:))

zoete aardappeltjes met rozemarijn en heerlijke groene salade made by Petra, de Paleo specialiste

de Ambitieuze meisjes, zeer interessant de presentatie van de oprichtster van fitgirlcode, Aranka

een echt ontbijt. Ik bedoel, ik heb mijn tafeltje niet ‘instagram- proof’ gemaakt. Heerlijkmet o.a. lijnzaad,kokosrasp, nootjes en kwark. GOOD STUFFFFFZZZ

Pim in Den Haag. Hier heb ik onlangs taart en goede koffie genuttigd met een vriendin. Goede koffie in Nederland is echt niet vanzelfsprekend, helaas. En als je er dan eentje treft, dan geniet je er dubbel en dwars van!

Als je een bos roosjes hebt, maar ze raken langzaam maar zeker ouder en geknakter. Ik knip ze altijd kort en stop ze in een klein vaasje. hier word ik nu echt Blij van.

Na je workout moet je je spieren even wat extra’ geven. Ik gebruik deze hemp protein als onderdeel van een zelfgemaakte smoothie. Trouwens die griekse yoghurt van de Marks & Spencer is zoooooooo enorm lekker. Ik ga 3 potten inslaan.

Ik begin steeds meer het proces van het filmen en editen van een filmpje te begrijpen en waarderen. Het geeft zo’n kikke gevoel als je je zelfgemaakte creatie op youtube ziet staan. Laat staan als mensen een duimpje omhoog geven en jeetje als ze een lief commentaar achterlaten maakt dat helemaal je dag! Hier was ik bezig met het filmen van een kookvideo: appelcrumble…

het eindresultaat

het eindresultaat

mijn nieuwe oogcrème van Louis Widmer. Ik heb een proefmonstertje bij de apotheek gehad en ik ben helemaal om. Fijn.

Mijn nieuwe aanwinst van de Zara. Een simpel zwart jurkje.Kan je altijd gebruiken, toch?

Mijn meal prep. Als ik een lange dag heb wil ik een extra voedzame lunch mee hebben zodat ik niet geneigd ben de döner  of turkse pizza te halen. Dit is super makkelijk ,lekker en erg gezond. Ik denk dat ik een aparte post ga wijden aan meal prep, how to etc?

ready to take with me

ready to take with me

En mijn ontbijtje voor de volgende dag, all nice and prepared

Een heerlijke in elkaar geflanste salade

 

mijn nieuwe jas van de Bershka, ben er weg vanIMAG1565(2)

 

En hoe was jullie week?

Liefs Floortje

xoxo

 2 thoughts on “foto dagboekje (jas bershka, food prep, topshop colletje en ambitieuze meisjes)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code