Met heel veel plezier deel ik (Floor) hier al mijn BUDGET tips en tricks voor een gezonde lifestyle! Receptjes, workout tips en meer... Pssst: ongezonde cheatmomentjes horen hier ook bij :)

Met heel veel plezier deel ik (Floor) hier al mijn BUDGET tips en tricks voor een gezonde lifestyle! Receptjes, workout tips en meer... Pssst: ongezonde cheatmomentjes horen hier ook bij :)

Essence blauwe ooglook voor als het warm weer is

Vandaag heb ik een easy blue budget ooglook voor jullie. Als het warm weer is zoals de laatste tijd, heb je qua makeup vaak geen zin om veel aan te brengen omdat de helft er af smelt… Dus ik wilde vandaag een hele simpele look maken en dit was het resultaat!

blauwe ooglook essence main pic

Ik breng in de arcadeboog de kleur Carte Blanche aan van het Bare Minerals The star treatment- paletje aan. (Je kunt ook van Catrice of een ander budgetmerk een mooie highlighter gebruiken natuurlijk). Dezelfde kleur breng ik ook aan in de ooghoek.

Dan gebruik ik op het bewegend ooglid een neutrale beige kleur aan ( Extravagance van hetzelfde paletje, maar again: budget is great too!).

Nu gebruik ik een lichte shimmer met goudkleurige gloed ( Kudos, van hetzelfde paletje) in de ‘crease’.

Nu een lijntje; Catrice Longlasting eye pencil waterproof 010 New Kids on the Black (jezus wat een lange benaming voor een simpel zwart oogpotloodje) gebruik ik hiervoor. Ik smudge het lijntje met een simpel kwastje van de h&m.

Nu gebruik ik de prachtige matte zeeblauwe kleur van Essence (29, Freestyle) omhet lijntje verder te smudgen en tegelijk deze kleur aan te zetten. Ik heb denk ik 3 keer mijn kwastje in de essence kleur gedipt. Hetzelfde doe ik voor mijn waterlijn.

Ik krul mijn wimpers met een onbekende krultang en ik maak het af met de Catrice Glamour Doll volume mascara.

Nu heb ik de kleur blauw gebruikt maar voor een avondje uit kun je een mooie donkerpaarse of zilverkleurige oogschauduw gebuiken. Het scheelt een hoop tijd vind ik en je zult geen last hebben van doorlopende oogschaduwmet de warmte…

blauwe essence ooglook2 blauwe essence ooglook1 blauwe essence ooglook3 blauwe essence ooglook4 blauwe essence ooglook5 blauwe essence ooglook

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren!
xoox FloortjeGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code