Met heel veel plezier deel ik (Floor) hier al mijn BUDGET tips en tricks voor een gezonde lifestyle! Receptjes, workout tips en meer... Pssst: ongezonde cheatmomentjes horen hier ook bij :)

Met heel veel plezier deel ik (Floor) hier al mijn BUDGET tips en tricks voor een gezonde lifestyle! Receptjes, workout tips en meer... Pssst: ongezonde cheatmomentjes horen hier ook bij :)

DIY: zo customize jij je koektrommel ( cadeau- tip)

DIY koektrommel main pic

 

Soms wil je gewoon creatie bezig zijn en soms ben je genoodzaakt om een leuk cadeautje tevoorschijn te toveren. Ik zag een oude koektrommel bij mij in de kast liggen en kreeg oppeens dit idee. Als kind knutselen en freubelen we wat af en ik merk dat ik het erg leuk vond om weer zo bezig te zijn en iets te maken. Je hebt niet veel dingen nodig om deze trommel op te pimpen en bij de Action kost het al helemaal niks dus dat is leuk meegenomen! Je kunt deze trommel houden om gewoon je koekjes in te bewaren of andere zaken als ringen,armbandjes, kleine make- upjes en wat niet al.

Wat heb je ervoor nodig behalve een oude koektrommel?

– verf, ik heb bij de Action een hobbyverf gehaald voor twee euro, en een setje kwasten voor bijna een euro

– kant. wederom Action, nog geen euro

– plakdiamantjes, lijm, Action, onder de euro

-plakfiguurtjes,bij de Wibra, voor nog geen euro

 

koektrommels

 

benodigdheden2

 

Hoe ga je aan de slag?

Ga je blik verven, ik gebruik zo’n wegwerp plastic bordje. Heel handig want als je bang bent voor je mooie bordjes, deze kun je in ieder geval gemakkelijk afwassen of weggooien na gebruik. Wat ik in eerste instantie niet had gedaan was het bovenste randje van het blik vrijlaten van verf. Als je dit randje gewoon meeverft kan je het blik moeilijk open en dichtdoen. Ik maak gewoon bewegingen met de kwast die meegaan met de ronde vorm van het blik. Zo krijg je het mooiste resultaat! Laat een nachtje drogen en de volgende dag kun je al aan de slag met het versieren (of als je nog gedeeltes mee moet nemen die niet helemaal gedekt zijn met de verf).

verfrandje

 

randje vrij van verf

Als de verf goed droog is na een nachtje ga je verder met versieren. Nu kun je helemaal los gaan! Ik heb die plakdiamantjes van de Action gewoon op de deksel geplakt en het kant heb ik met wat lijm aangebracht. De plakfiguurtjes hebben geen extra lijm nodig, dus lekker makkelijk!

kant koektrommel

diy

dienblad bescherming

plakkertje

Ik denk dat het heel leuk is als je in deze tijd wat bladeren droogt en die erin verwerkt, of met nagellakjes kun je ook versieringen mee maken. Kijk maar wat je in huis hebt!

Voor een verjaardag is dit hartstikke leuk om te maken en te vullen met lekkere dingetjes of make – upjes of andere kleine dingetjes!\

zijkant trommel

bovenkant trommel

details 2 koektrommel

details koektrommel

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren, ook me het oog op de feestdagen!

xoxo Floortje

 

 

 

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code