Met heel veel plezier deel ik (Floor) hier al mijn BUDGET tips en tricks voor een gezonde lifestyle! Receptjes, workout tips en meer... Pssst: ongezonde cheatmomentjes horen hier ook bij :)

Met heel veel plezier deel ik (Floor) hier al mijn BUDGET tips en tricks voor een gezonde lifestyle! Receptjes, workout tips en meer... Pssst: ongezonde cheatmomentjes horen hier ook bij :)

DIY creatief met kerstlampjes

DIY creatief met kerstlampjes

main pic lampjesOveral zie je ze nu. Buiten en binnen. Op straat. In winkels, restaurants. Ik heb het over kerstlampjes. Ik vind ze zo geweldig gezellig licht geven. En eigenlijk jammer dat alleen met kerst je ze ‘hoort’ te gebruiken want ik word er zo vrolijk van!
Ik was van de week een beetje aan het klooien met wat dingetjes en het resultaat was best goed. Ik had eerder bij de sostene grene mooi dun ijzerdraad gekocht en ik dacht al; I’m gonna use that later. En het is superfijn. Ook gebruik ik zoals je kunt zien in de foto’s een rol goede doorzichtige tape.

DIY projectje UNO:

Ik wilde mijn slinger lampjes niet zomaar hangen, nee ik wilde er een vorm mee maken en ik had nog wat engeltjes en kerstballetjes die ik eraan wilde hangen. Dus gebruikte ik het draad. Je kunt het gewoon knippen met een schaar dus geen speciale tang nodig!
Ik knip een stukje van het draad af en bevestig het aan mijn gordijnstang (heet dat zo? Ja ik geloof van wel) waar ik dan weer de sliert van lampjes tussendoor pak en met een draaiende beweging maak ik de sliert lampjes vast aan de stang. Op de foto’s krijg je denk ik een beter beeld.
Dit doe ik ook voor de kerstballetjes en ornamenten. Je kunt je vinger gebruiken om het draadje eromheen te vormen en van daaruit werk je verder.
Ik vond het best handig en vooral leuk om op deze manier, ouderwets knutselen, bezig te zijn en je huis leuker zien worden. Aanrader ook als je niet zo technisch aangelegd bent..

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

DIY projectje DOS:

Ik heb geen lampjes onder mijn bovenste rij keukenkastjes. Dit vind ik echt heel irritant. Er moeten ook echte lampjes komen want vooral ‘s ochtends vind ik het irritant dat ik maar een beetje in het halve licht mijn ontbijt sta klaar te maken.
Wel nu, ik dacht, ik ga iets doen met die lichtjes. Hoe kan ik die kerstlichtjes op de meest simpele manier eraan vastmaken? Tape!
Dus ik heb letterlijk een goede stevige tape gekocht (bij big bazar als ik mij goed herinner) en simpelweg om de 30 cm grofweg een stukje tape bevestigd. Super makkelijk en echt IEDEREEN kan dit. Check het eindresultaat, is toch veel leuker om zo ‘s ochtends je havermoutpapje te maken?

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code