Met heel veel plezier deel ik (Floor) hier al mijn BUDGET tips en tricks voor een gezonde lifestyle! Receptjes, workout tips en meer... Pssst: ongezonde cheatmomentjes horen hier ook bij :)

Met heel veel plezier deel ik (Floor) hier al mijn BUDGET tips en tricks voor een gezonde lifestyle! Receptjes, workout tips en meer... Pssst: ongezonde cheatmomentjes horen hier ook bij :)

how to budget; groente en fruit van de markt

Heerlijk. De markt. Verse groenten, vis, kaasjes en fruit. Dat geschreeuw van de Haagse marktkoopmannen hoort erbij en ik ben eraan gewend geraakt . Echt waar, als je tijd hebt, loop even een rondje langs de markt. Neem alles in je op, kijk naar het aanbod, de prijzen en bedenk dan wat je gaat nemen. In Den Haag maken ze het makkelijk voor je; bijna elk kraampje verkoopt een bakje met inhoud voor 1euro. Easy dus. Ik ben voor mijn groente en fruitaanvulling maar 3 euro kwijt…dat krijg je in de supermarkt er niet voor! 8 Puntpaprika’s voor 1 euro, en ik ga ervan uit dat er altijd een paar bij zitten die een plekje hebben of die je gelijk op moet eten maar nee, I am in luck.

catch of the day

Bullet Graphics Ik ga van de paprika’s binnenkort taktouka maken (geen idee hoe je dit schrijft maar ik heb het in Marokko geleerd van een dame en ik heb het recept altijd onthouden). De mango’s ga ik voor een gedeelte in blokjes snijden en die bewaar ik in de diepvries zodat ze lekker lang goed blijven. De rest gebruik ik in mijn smoothie of in combinatie met kip (yummm) of ik ga ze gebruiken voor een salade. I don’t know yet .

Bullet Graphics Mijn 3 courgettes zou ik ook gedeeltelijk kunnen versnijden voor de diepvries en de rest voor een soepje, pastagerechtje, wokgerechtje…Dat ga ik nog bedenken.

Divider GraphicsDivider GraphicsDivider Graphics

Im a happy bird, probeer het ook eens!

xoxo Floortje

 

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code