Met heel veel plezier deel ik (Floor) hier al mijn BUDGET tips en tricks voor een gezonde lifestyle! Receptjes, workout tips en meer... Pssst: ongezonde cheatmomentjes horen hier ook bij :)

Met heel veel plezier deel ik (Floor) hier al mijn BUDGET tips en tricks voor een gezonde lifestyle! Receptjes, workout tips en meer... Pssst: ongezonde cheatmomentjes horen hier ook bij :)

beste budget sport-BH!

Omdat ik deze budget tip met jullie MOEST delen!

budget sportbeha main pic

 

een goede beha tijdens het sporten is voor vrouwen echt een must! stel je voor dat de ladies niet genoeg support krijgen tijdens je workout, foei! Ik ben gek op het merk Shockabsorber, maar hoe prachtig en geweldig deze beauties ook zijn, de prijs is toch echt niet zacht; rond de 55 euro kosten ze. Een smak geld. Ik heb er twee, en ben er zuinig op. Ik wissel ze af met anderen. Ik heb bij de Hunkemöller een redelijke gevonden een jaar terug maar toen ik er pas weer zocht naar een nieuwe kon ik NIET begrijpen dat het exemplaar voor de high intensity workout een soort van ritsje aan de voorkant heeft. Hoe kan dit nu lekker zitten?? Laat staan of het mooi staat.
Heel jammer,want ik ben gek op deze laatste winkel…
Nu kwam ik vandaag bij de Aldi, jazeker de supermarkt, en ik vond een hele fijne sportbeha voor maar, houd je vast..
EUR 5,99

IMG_5007

IMG_5005

IMG_5008

IMG_5010

 

IMG_5013

Dus dat, eerder dit jaar had ik al een witte gescoord en deze is mij zo goed bevallen dat ik nu voor het zwarte exemplaar ben gegaan. Deze beha zit allereerst heerlijk, hij is makkelijk aan te doen (soms moet je enorm hannissen om ’em überhaupt aan te krijgen). Hij geeft een goede support (ik doe ook aan touwtje springen),hij staat mooi onder zowat alle soorten sporttops, je kunt de bandjes verstellen en blij zijn met het feit dat je geen 50 euro hebt uitgegeven, yay!

Ik wilde dit eventjes met jullie delen aangezien iedereen nu blijkbaar religiously aan het sporten is. En omdat het leven al duur genoeg is

xoxo Floortje

 

 

 4 thoughts on “beste budget sport-BH!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code