Met heel veel plezier deel ik (Floor) hier al mijn BUDGET tips en tricks voor een gezonde lifestyle! Receptjes, workout tips en meer... Pssst: ongezonde cheatmomentjes horen hier ook bij :)

Met heel veel plezier deel ik (Floor) hier al mijn BUDGET tips en tricks voor een gezonde lifestyle! Receptjes, workout tips en meer... Pssst: ongezonde cheatmomentjes horen hier ook bij :)

Anti tangle spray van de Action, werkt echt!

Ik wilde met jullie deze tip delen van de Action: Anti tangle spray, te gebruiken als je regelmatig last hebt van klitten in je haar!

anti klit spray

Want zeg nou zelf; Waarom meer betalen dan nodig is??Ik heb mijn haar geverfd en dus is het droog en ik heb regelmatig last van klitten en knopen in mijn haar, jammer! Maar,ik gebruik nu al een dikke maand deze Anti tangle spray die zorgt dat je met gemak door je haarklitten heen kunt borstelen. En je haar ziet er flawless uit met een mooie glans. Hoeveel betaal je voor dit flesje bij de Action? 2 euro en 54 eurocentjes. Kopen dus! Want het werkt echt!

IMG_5428

IMG_5429

IMG_5430

IMG_5432

 

Zoals je kunt zien op de foto is het een twee- fasen spray die je moet schudden voor gebruik. Even sprayen op je haar en borstelen maar! Je kunt het gebruiken op droog haar of als je je haar hebt gewassen en je dit even in een handdoek hebt gedroogd.

Give it a try!2 thoughts on “Anti tangle spray van de Action, werkt echt!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code