Met heel veel plezier deel ik (Floor) hier al mijn BUDGET tips en tricks voor een gezonde lifestyle! Receptjes, workout tips en meer... Pssst: ongezonde cheatmomentjes horen hier ook bij :)

Met heel veel plezier deel ik (Floor) hier al mijn BUDGET tips en tricks voor een gezonde lifestyle! Receptjes, workout tips en meer... Pssst: ongezonde cheatmomentjes horen hier ook bij :)

alternatief voor dure zonnebril

zonnebril

Ik ben een Ray Ban zonnebril niet waard. Gewoon omdat ik zo’n ding vaak zonder hoesje in mijn tas dump, bij het boodschappen doen schuif ik em aan m’n tas of langs m’n jasje. Maar ik vind veel Ray Ban brilletjes erg mooi. Ik zie vaak van die hippe modemeisjes flaneren met het allernieuwste model Ray Ban en het staat ze super! Maar ik betaal liever geen 100 euro voor een bril die ik niet vaak draag. Ik had vroeger zo’n cheap ass model van de H&M, maar die ben ik nu echt zat. Ik heb een redelijk groot hoofd dus daar moet ik ook nog rekening mee houden; niet alles staat mij. Nu dacht ik altijd: hoe groter de bril, hoe kleiner je hoofd lijkt. Maar ik was laatst aan het sale shoppen op www.zalando.nl en ik wilde last minute nog een zonnebril in mijn boodschappenmandje doen dus ik vond dit examplaar voor 11 euro. Jahhhh alleen iemand met een poppengezichtje staat dat! Nou het valt eigenlijk wel mee, sterker nog; ik heb het idee dat dit type bril je gezicht beter doet uitkomen dan zo’n poppenkastmodel fake Chanel.

Hij heeft een leuk nepgoud randje bij de neusbrug en dan zijn de glazen gerond maar in een vierkant- achtige vorm. Kijk de foto’s maar dan weet je wat ik bedoel.

Ik ben trouwens gek op dit leuke merk van Mint & Berry. Heb er ook wat leuke shirts van gevonden. Valt mooi, betaalbaar en net wat anders dan in de reguliere winkels. Me like!

Dit brilletje was maar iets van 11 euro (van 19 eur naar 11). Ik vind het een prima prijs, hij is lekker licht, je krijgt er zo’n hoesje bij (zo’n stoffen hoesje) en hij is helemaal van nu. En ook al moet ik mezelf eraan herinneren een zonnebril te dragen, het is wel lekker als je niet met je ogen hoeft te knijpen op een terrasje.

Ik hoop dat ik je een btje heb kunnen inspireren. Laat je niet gek maken door merkjes. Soms is het juist wel prima om een budget versie in huis te hebben en helemaal als je een rasechte festivalbezoek(st)er bent, is het wel zo fijn als niet je brilletje van 100 euro in het Dixi- toilet valt, maar je cheap ass exemplaar van elf euries!

IMG_5559

IMG_5560

IMG_5562

IMG_5563

IMG_5565

IMG_5566

Doegg
xooxo  FloortjeGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code