Met heel veel plezier deel ik (Floor) hier al mijn BUDGET tips en tricks voor een gezonde lifestyle! Receptjes, workout tips en meer... Pssst: ongezonde cheatmomentjes horen hier ook bij :)

Met heel veel plezier deel ik (Floor) hier al mijn BUDGET tips en tricks voor een gezonde lifestyle! Receptjes, workout tips en meer... Pssst: ongezonde cheatmomentjes horen hier ook bij :)

Woensdag weetje : hoe het beste thee maken

woensdag weetje 19 november

Lieve allemaal,

Vandaag is het woensdag en ik deel een weetje met jullie. Onlangs hoorde/las ik het volgende over een kopje thee maken: het is NIET goed is om gekookt water direct over je thee(zakje) heen te gieten omdat dit de goede eigenschappen van de thee zou aantasten. Ik heb een beetje hierover gelezen en blijkbaar zijn er ideale temperaturen om bijvoorbeeld groene thee te bereiden:70 graden Celsius, witte thee 80 graden Celsius en zwarte thee 95 graden Celsius. I never knew this! Beste laat je dus voortaan voor je je bakkie thee maakt het water even afkoelen.

Toedeloe!

xoxo FloortjeGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code