Met heel veel plezier deel ik (Floor) hier al mijn BUDGET tips en tricks voor een gezonde lifestyle! Receptjes, workout tips en meer... Pssst: ongezonde cheatmomentjes horen hier ook bij :)

Met heel veel plezier deel ik (Floor) hier al mijn BUDGET tips en tricks voor een gezonde lifestyle! Receptjes, workout tips en meer... Pssst: ongezonde cheatmomentjes horen hier ook bij :)

well hello there:)

Hoi lieve mensen,

Ik ben een newbie hier op blogger.com. Al lange tijd heb ik gespeeld met het idee om een blog op dit platform te beginnen maar om een of andere reden heb ik nooit de guts gehad om dit te doen.  Graag wilde ik lekkere receptjes delen met jullie en laten zien dat het absoluut niet moeilijk is en duur hoeft te zijn om iets lekkers en moois op tafel te zetten.  Ik ben dol op gezond en lekker koken. Met gezond bedoel ik niet dat ik enkel strict biologisch, veganistisch en zonder suiker kook. Nee; ik houd ervan om  zo gezond Mogelijk te koken, dus alles met mate. Een beetje van dit en een beetje van dat zogezegd:) Dus ook some sweets, cos I love those:)


Mij lijkt het geweldig als ik iemand out there kan inspireren op kookgebied, so lets get started!

 

IMG_20131102_125942_2_Tony_Love_Smoke
xoxo FloortjeGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code