Met heel veel plezier deel ik (Floor) hier al mijn BUDGET tips en tricks voor een gezonde lifestyle! Receptjes, workout tips en meer... Pssst: ongezonde cheatmomentjes horen hier ook bij :)

Met heel veel plezier deel ik (Floor) hier al mijn BUDGET tips en tricks voor een gezonde lifestyle! Receptjes, workout tips en meer... Pssst: ongezonde cheatmomentjes horen hier ook bij :)

schoenentip herfst: enkellaarsje van Anna Field (budget)

Ik ben blij met deze laarsjes want langzaamaan komt die herfst dichterbij en ik hoef nu geen koude voeten te hebben!

enkellaarsjes main

wat zijn het?
Dit was volgens mij vorig jaar al een hit en ik zag ze bij veel meiden en vond ze toen al leuk. En nu heb ik ze ook kunnen vinden: mooie klassieke enkellaarsjes met een hakje (7cm ongeveer) waar je comfortabel op kunt lopen want het profiel is perfect en hij heeft een lichte plateau waardoor je meer steun hebt.

waar koop je ze?
Ik heb ze op mijn geliefde website www.zalando.nl gekocht voor maar 49,95 ( dit is de link btw mocht je interesse hebben https://www.zalando.nl/anna-field-korte-laarzen-black-an611na0c-q11.html ).
Je betaalt geen verzendkosten en ik haal ze altijd in de buurt op zodat je niet onnodig thuis hoeft te wachten. Ik vind het een mooie prijs, ze zitten echt heel lekker en ik heb gevoelige voeten maar met deze: heel comfy en comfortabel.Het is geen echt leer dus ik leg er dan vaak een leren zooltje in, dan zit het net ietsjes meer snug.

wat doe je erbij aan?
Dit is een van de redenen waarom ik ze wilde hebben: ze kunnen werkelijk bij alles! Een skinny jeans, boyfriend jeans, rokjes, jurkjes, leggings etc. Oke, misschien zou ik ze niet bij een sportbroek aandoen maar ik vind het top dat ze overal goed bij matchen. Het geeft een vrouwelijke oufit net wat meer pit en het fungeert als vrouwelijke factor (het hakje) bij die stoere jeans. Snapje mij?

IMG_5637

IMG_5638

IMG_5639

IMG_5641

IMG_5642

IMG_5643

IMG_5644

Ik ben van mening dat iedereen ze eens is zou moeten proberen want dit is zo’n paar schoenen waar je in Nederland heel veel plezier van gaat hebben!

xoxo FloortjeGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code