Blog

hoe ik mijn kruiden bewaar

Als je een beetje in de keuken staat weet je dat je met kruiden een hoop goeds kunt doen. En ik vind het leuk om mijn kruiden praktisch en mooi op te stellen in mijn keuken. Ik was in de Xenos aan het struinen en mijn lievelingsafdeling is toch wel de keuken/bak afdeling. Ik zag deze jampotjes en kwam op het idee om hier mijn kruiden in te bewaren. Zie hier het voorlopige resultaat, want ik wil veel meer potjes aanschaffen 🙂

kruiden bewaren main

Waarom

zo maak je de lekkerste koffie

Aan alle koffieliefhebbers,

Ik houd van koffie. Het liefste drink ik een paar keer per dag een  kopje. Ik houd van de smaak, de geur en het drinken van koffie. Ik maakte voorheen altijd de instant koffie van de Nescafé.

main pic koffiepotje

Maar sinds kort maak ik koffie met behulp van een koffiepotje. In Italië o.a. gebruiken ze de percolator al sinds

tijdnood en gezond eten tips (+ receptje couscoussalade)

eten tijdnood

Ik ben de afgelopen twee weken begonnen met mijn nieuwe baan en ik moet je zeggen: vroeg opstaan vind ik niet zo heel erg leuk en half 6 is echt early as hell. Maar het rare vind ik altijd als je dan om kwart voor zeven ’s ochtends in de tram zit en je bent niet de enige die vroeg zijn nest heeft verlaten!
Ik ben nu ook als ik thuiskom best moe en dan wil je lekker en vers eten. Want je wilt het gezond