Met heel veel plezier deel ik (Floor) hier al mijn BUDGET tips en tricks voor een gezonde lifestyle! Receptjes, workout tips en meer... Pssst: ongezonde cheatmomentjes horen hier ook bij :)

Met heel veel plezier deel ik (Floor) hier al mijn BUDGET tips en tricks voor een gezonde lifestyle! Receptjes, workout tips en meer... Pssst: ongezonde cheatmomentjes horen hier ook bij :)

muziek voor als je wilt sporten, chillen, achtergrondmuziek

Even iets heel muzikaals want een goede vriend van mij is nu een tijdje bezig met muziek te produceren. Ikzelf luister graag , heel graag, naar hiphop en hij heeft een inspired hiphop song gemaakt. Heel fijn voor als je aan het sporten bent of voor tijdens een feestje. Het ligt lekker in het oor en vooral de bas vind ik lekker klinken.

Check zijn video even op youtube en laat hem weten wat je ervan vindt!

https://www.youtube.com/channel/UCl3808o4iCFW8xA46MybPng/videos

 

 

xoxo FloortjeGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code