must have: boho -ish tasje van de Primark

main pic tasje boho

 

Het is bij winkels als Primark waar je je oog op hele mooie dingen kan laten vallen. Het is dan wel nodig dat je verder denkt dan je neus lang is. En dat je door de horde mensen (lees: vrouwen en depressieve mannen) moet worstelen om te krijgen wat je wilt.
Nu kwam ik dit mooie exemplaar tegen. En toen ik het up n close bekeek werd ik erg blij. Heel erg blij. Want het is zo’n tasje dat in de zomer dienst kan doen als je buddy die je telefoon, lippenstift, zonnebrandcrème, muziek, sleutels en portemonnee bij zich draagt. En het leuke? kijk dan ernaar! Hoe mooi! Het doet mij denken aan een Marokkaans souvenier. De details zijn echt mooi verzorgd. En de kleur vind ik ook super mooi ogen. In het tasje kan je nog best een hoop kwijt (mijn enorme huawei tel kan erin alsmede mijn koptelefoon, lippenstift en een zonnebrandcrème. Praktisch dus! Met een drukknoopje kan je het tasje sluiten en binnenin zit er nog een ritsje waarachter je je pinpas of tel kan stoppen.En dit alles voor maar 8 euro.
Je kunt de draagband lang maken waardoor je hem crossbody kunt dragen en op deze manier je handen vrij hebt!

Check de pics als je nog niet overtuigd bent. En ja, ik vind het tasje vanuit alle mogelijke hoeken mooi 🙂

IMG_5519

IMG_5520

IMG_5518

IMG_5521

IMG_5522

IMG_5523

IMG_5525

IMG_5526

IMG_5528

 

xoxo Floortje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code
     
 

CommentLuv badge