Met heel veel plezier deel ik (Floor) hier al mijn BUDGET tips en tricks voor een gezonde lifestyle! Receptjes, workout tips en meer... Pssst: ongezonde cheatmomentjes horen hier ook bij :)

Met heel veel plezier deel ik (Floor) hier al mijn BUDGET tips en tricks voor een gezonde lifestyle! Receptjes, workout tips en meer... Pssst: ongezonde cheatmomentjes horen hier ook bij :)

Mijn favoriete plekjes in Den Haag, koffiedrinken.

” Zullen we ergens koffie doen?”. Ken je dat, je bent in een onbekende stad en je wilt ergens koffie of thee drinken maar je weet niet goed waar je een gezellige tent kunt vinden dus neem je maar genoegen met de eerste de beste tent. Ik wilde jullie, als je naar Den Haag komt, laten weten welke plekjes leuk zijn om in eerste plaats koffie (en gebak) te nemen.

mijn favoriete plekjes van den haag main

Dus in mijn favorieten komt voor:

De Wiener Konditorei

Waar?
Korte Poten 24, 2511 EE Den Haag. Als je je bevindt op het Plein (vlakbij het Binnenhof, al die restaurantjes/barretjes) en je gaat lopen richting Den Haag centraal passeer je deze zaak op de Korte Poten.

Sfeer?
Een enorm gezellige tent waar je kunt genieten van zelfgemaakt gebak. Ik kom hier al sinds dat ik 12 jaar ben, sindsdien is er wel het een en ander verbeterd qua de inrichting maar de eigenaar heeft de kern van de Konditorei bewaard: de houten stoelen en bankjes, de schilderijen aan de muur, de lieve serveersters en de gezellige huiskamersfeer die er hangt.

Favoriet?
De Sachertorte is een aanrader maar ze hebben ook verschillende strudels, cake en berlinerbollen. In koffie zijn ze heel goed en je kunt er ook terecht voor belegde broodjes en high tea. Als je vegetrisch bent, hier kun je ook terecht.

Prijs?
De prijzen van de koffie en het gebak zijn rond en nabij de drie euro. Gemiddelde prijs dus.

Nadeel?
Ik kan geen nadelen bedenken behalve dan dat je soms in een volle zaak terecht komt. Het is er niet zo massaal dus beperkt plek. Maar het is dan ook de moeite waard om een rondje te lopen en weer terug te gaan om te kijken of je een plekje kunt bemachtigen.

Website?

Home

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren!

Binnenkort op mijn blog de andere favorieten dus stay tuned 🙂
IMG_3831

IMG_3834

IMG_3835

IMG_38332 thoughts on “Mijn favoriete plekjes in Den Haag, koffiedrinken.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code