Met heel veel plezier deel ik (Floor) hier al mijn BUDGET tips en tricks voor een gezonde lifestyle! Receptjes, workout tips en meer... Pssst: ongezonde cheatmomentjes horen hier ook bij :)

Met heel veel plezier deel ik (Floor) hier al mijn BUDGET tips en tricks voor een gezonde lifestyle! Receptjes, workout tips en meer... Pssst: ongezonde cheatmomentjes horen hier ook bij :)

mijn favoriete plekjes in Den Haag, koffiedrinken en lunch (deel 2)

Okay, het is weer tijd voor een favoriet plekje van mij in Den Haag te delen met jullie! Omdat dit koude weer bij uitstek geschikt is om gezellig in een koffietentje wat te drinken en warm te worden…

plekjes bloem

Dus hier komt ie:
Bloem

Waar?
Korte Houtstraat 6, 2511CD Den Haag
Als je je bevindt op het Plein en je gaat lopen richting het stadhuis (het kleine zijstraatje van Millers). Lokatie is overigens erg dichtbij de Primarkt, ideaal dus!

Sfeer?
Wat een gezellig plekje is dit! Absoluut een aanrader als je van gezelligheid en een heerlijke kop koffie (en taart taart taart!) houdt want dit leuke familiezaakje heeft alles voor de zoetekauw (en ook voor degene die van gezond houden).
Het interieur valt gelijk op bij binnenkomst en het warm onthaal is een dikke vette plus want ik vind dat in veel massale tenten de gastvrijheid ver te zoeken is helaas…
Als je aan een tafeltje zit heb je heel wat te kijken: het servies, de ‘bewerkte’ muren met schilderijtjes à la Kringloop en de verse bloemetjes in elk vaasje. Een waar huiskamergevoel is tot leven gebracht!

Favoriet?
Ik houd van zoet en ik neem hier als ik ben de citroen merengue taart. Ik wil ook nog eens de cheesecake proberen hier maar voor nu geniet ik enorm van deze taart. Samen met een cappuccino kan ik hier met gemak een paar uurtjes vertoeven zonder mij te vervelen…

Prijs?
De prijzen zijn naar mijn idee standaardprijzen. Maar voor EUR 3,50 krijg je toch echt een lekker groot stuk taart wat met liefde is gemaakt. Niet duur dus! Als je meer wilt uitpakken kom je hier voor een high tea. Ik zou dus zeggen: voor elk wat wils!

Nadeel?
mmmm erg lastig weer om een nadeel te bedenken (dit zijn per slot van rekening mijn favorieten dus ik heb er al goed over nagedacht…). Als ik een nadeel moestopgeven zou ik zeggen dat sommige tafeltjes dicht staan op elkaar, mocht je een ‘buurman/vrouw’ krijgen die nogal hard praat dan zou je je kunnen ergeren maar hey that’s the charm also!

Website?

http://www.bloemdenhaag.nl/Home.html

IMG_3836

IMG_3837

IMG_3840

IMG_3842

IMG_3844

IMG_3845

IMG_3846

IMG_3848

IMG_3849

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren!

xoxo FloortjeGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code