Met heel veel plezier deel ik (Floor) hier al mijn BUDGET tips en tricks voor een gezonde lifestyle! Receptjes, workout tips en meer... Pssst: ongezonde cheatmomentjes horen hier ook bij :)

Met heel veel plezier deel ik (Floor) hier al mijn BUDGET tips en tricks voor een gezonde lifestyle! Receptjes, workout tips en meer... Pssst: ongezonde cheatmomentjes horen hier ook bij :)

Markthal in Rotterdam Blaak, wat is het eigenlijk? & foto impressie…

De Markthal in Rotterdam. Ik was er laatst en heb er foto’s gemaakt voor jullie van deze eerste overdekte markt in Rotterdam.

markthal rotterdam

Wat is het?
De markthal is de allereerste OVERDEKTE markt in Nederland. Toen ik naar binnen liep deed het me gelijk denken aan Barcelona (weet je wel die grote overdekte markt aan de Ramblas?). Het heeft ook een internationaal karakter want je kunt er o.a. terecht voor speciaal exotisch fruit, Spaanse tapas, Turkse mezze en Oosterse kruiden en nog veel meer. Je kunt er gemixt eten kopen en je kunt bij sommige stands ook gezellig zitten en wat eten/drinken. Ik moet zeggen dat op de zaterdag het erg druk was, en we stonden bij Obba’s foodbar, hier kun je genieten van Italiaanse, Griekse, Turkse en Marokkaanse gerechten met een Franse knipoog. Het was hier ontzettend druk, dus ik denk dat we doordeweeks meer kans hebben op een plaatsje! Verder zit er op de eerste verdieping van de hal een kookschool en andere foodstores, en in de kelder nog een ouderwetse Albert Heijn en Gall&Gall en Etos. ¬†Een plek dus om te slagen qua eetboodschappen!

Wanneer?
Elke dag kun je her terecht, op zondag zijn we later open (12uur ‘s middags) en gaan ze wat eerder dicht (18.00 uur). Maar op de andere dagen kun je hier al vanaf 10 uur ‘s ochtends terecht tot 8uur ‘s avonds (donderdag tot 9uur ‘s avonds).

Waar?
Wij liepen vanaf station Blaak hiernaartoe, het ligt er in principe naast dus geen gedoe met een extra bus of metro die je moet nemen. Wel zo handig. Trouwens dit hele buurtje is supergezellig vind ik! Ontzettend veel eetgelegenheden en barretjes en gezellige tentjes. Burgertrut zit hier bijvoorbeeld ook in de buurt en na 10 minuten stappen heb je alle winkels (denk aan Zara, H&m, river Island, Monki(!)) aan je voeten. De moeite waard dus!

Sfeer?
Ik vind het wel een leuk sfeertje, het verschilt wel van de gewone markt waarbij je moe schreeuwen om aan de beurt te komen. Het is allemaal ook wat exclusiever. Maar ook bij exclusieve zaken heb je ook betaalbare producten dus laat je niet afschrikken! Oh ja, er is ook een enorme plafondschildering die ik overdag niet heel erg bijzonder vind maar na een bepaald uur, als het een beetje aan het schemeren is, dan oogt dat supermooi!

Entree?
Gratis gratis mensen

Meer info?

https://www.markthal.nl/

IMG_4761

IMG_4762

IMG_4763

IMG_4764

IMG_4767

IMG_4769

IMG_4770

IMG_4771

IMG_4773

IMG_4774

IMG_4775

IMG_4777

IMG_4779

IMG_4780

IMG_4781

IMG_4782

IMG_4784

IMG_4785

IMG_4787

 

Ik hoop dat je de Markthal een keertje gaat bezoeken, is echt leuk om eens te doen!

xoxo Floortje1 thought on “Markthal in Rotterdam Blaak, wat is het eigenlijk? & foto impressie…”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code