Met heel veel plezier deel ik (Floor) hier al mijn BUDGET tips en tricks voor een gezonde lifestyle! Receptjes, workout tips en meer... Pssst: ongezonde cheatmomentjes horen hier ook bij :)

Met heel veel plezier deel ik (Floor) hier al mijn BUDGET tips en tricks voor een gezonde lifestyle! Receptjes, workout tips en meer... Pssst: ongezonde cheatmomentjes horen hier ook bij :)

We love Kiko nagellakjes, mooie kleurtjes voor dagelijks gebruik

Ik houd van nagellakjes. Sinds ik ringen draag in alle vormen en kleuren (ben gek op statementringen) vind ik het leuk om ze te combineren met een lakje.
Nu zijn de OPI varianten best prijzig vind ikzelf. Wel is leuk om af en toe een uitschieter te kopen maar in the daily life wil ik met een wat goedkopere versie hetzelfde effect bekomen.

kiko

Nu heb ik al een kleine collectie Kiko make-up ingeslagen tijdens mijn tripjes naar o.a. Barcelona en Genova. Het is ook een Italiaans merk; Kiko Make up milano. Maar de kwaliteit, daar ben ik echt over te spreken! En hoe goedkoop zijn die lakjes wel niet! Ik kan me herinneren dat ik nooit meer dan 3 euro heb betaald per stuk. Ze hebben een enorme keus aan kleuren en je kunt in de winkels van Kiko altijd lekker alles testen zonder dat ze op je neus kijken (daar ben ik erg gevoelig voor). Ook de lakjes kun je testen (op zowel je nagels als op een stukje plakband. Heel apart, maar heel handig).

nagellakjes kiko4

nagellakjes kiko5

Sinds ik ooit last kreeg van gele nagels heb ik mijn lesje geleerd; ALTIJD een basecoat gebruiken. Het duurde bij mij echt enige maanden voor ik van die nare kleur af was. Bij de hema had ik gelijk een base- en top coat ingeslagen. Sindsdien heb ik er geen last meer van gehad.

Op de foto’s heb ik op mijn nagels enkel 2 laagjes Kiko aangebracht en je ziet dat het zeer goed dekt. Ook de kleur vind ik niet onderdoen voor die van L’oréal bijvoorbeeld.

nagellakjes kiko6

nagellakjes kiko7

Ik raad je echt aan om, als je in het buitenland bent, eventjes een Kiko store binnen te gaan. Echt, het levert echt zijn geld op! Of je kunt gewoon vanuit je luie stoel online bestellen via www.kikocosmetics.euwant sinds kort leveren ze ook aan ons landje,  heel fijn dat dat tegenwoordig kan!

 

xoxo Floortje

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code