Met heel veel plezier deel ik (Floor) hier al mijn BUDGET tips en tricks voor een gezonde lifestyle! Receptjes, workout tips en meer... Pssst: ongezonde cheatmomentjes horen hier ook bij :)

Met heel veel plezier deel ik (Floor) hier al mijn BUDGET tips en tricks voor een gezonde lifestyle! Receptjes, workout tips en meer... Pssst: ongezonde cheatmomentjes horen hier ook bij :)

last minute kerst shopping (vrouw, budget)

kerst main pic

 

Ho ho!

Een hele snelle post voor de mensen die even niet meer weten wat ze moeten kopen voor hun mama, zusje, tante of vriendin. Ik heb zelf o.a. deze 4 items gekocht en ze zijn alle vier cute en budget proof.

What did I get?

1. Kettinkje van Orelia, Bijenkorf, 13 euro

Dit schattige kettinkje vond ik bij de Bijenkorf toen ik voor mijn mama een armbandje zocht. Ik vond deze collectie van Orelia. Hele schattige armbandjes, kettinkjes en ringen. Heel fijntjes en cute. Als je geen zin hebt om naar een Bijenkorf te gaan, kun je vanuit je luie zetel ze bestellen via :

http://www.debijenkorf.nl/  en ga naar Dames/Accessoires/Sieraden, en dan kun je het merk Orelia aanvinken!

IMG_4322

IMG_4320

 

 

 

2. Geurkaarsje in glazen potje, Primark, 1 euro

Elke vrouw wordt wel blij van een kaars in de winter, en helemaal als deze lekker ruikt! Ik heb dit kaarsje van de Primark al een beetje gebrand en hij ruikt erg lekker en dat voor dit prijsje! En later als het kaarsje is uitgebrand heb je een schattig rond potje waar je van alles in kunt bewaren, of als vaasje gebruiken 🙂

 

IMG_4328

IMG_4327

IMG_4342

 

3. Nagellakje Sally Hansen, 550 Frazzle Dazzle, Action voor alweer maar 1 euro!

Ik was in de Action aan het neuzen en kwam bij de make- up dit leuke lakje tegen. Wat, hij is maar 0,99 eurocent?? Ja, gekocht dus. En uitgeprobeerd en de glittertjes zijn supermooi. Ik vind hem zo nude eigenlijk ook wel leuk maar je kunt ook een effen kleur (rood of groen ofzo) als basis nemen en de glittertjes als topcoat houden. Anyways, leuk koopje!

IMG_4325

IMG_4326

 

4.  Armbandje met pareltjes en gouden hartje, Primark, 2,50 euro

Ik vond dit schattige armbandje tijdens een rooftocht in de Primark Den Haag. Even gepast en ik vond hem zo ontzettend leuk dat ik hem voor dat geld niet kon laten liggen…Diamonds are a girl’s best friend toch?

IMG_4331

IMG_4330

 

Okidoki, ik hoop dat ik jullie een beetje heb kunnen inspireren. In deze tijd weet je het soms even niet meer en voor een leuk bedrag kan je altijd wel iets passends vinden, don’t worry!

 

Toedeloe

xoxo Floortje

 

 1 thought on “last minute kerst shopping (vrouw, budget)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code