fotoverslagje van Mallorca, Alcúdia & Palma

 

 

untitled

Lieverds!

Terug van weggeweest:) Ik heb een klein fotoverslagje van mijn vakantie in Mallorca gemaakt. Ik heb genoten van het eiland en van de mooie natuur, de zandstranden in ons geval, het zonnetje, het ijs en de winkeltjes en natuurlijk dat lekkere mediterraanse sfeertje 🙂

Ik hoop dat je de foto’s een beetje kunt waarderen!

xoxo Floortje

 

 

4 thoughts on “fotoverslagje van Mallorca, Alcúdia & Palma

    1. Hai Jitske, ah dankjewel wat een lieve opmerking:) Ik gebruik helemaal niet zo’n fancy camera hihi, een Samsung NX 3000 en daar zit een 50mm lens bij. Ik ga jouw blog ook eens bekijken want mindfulness leven spreekt mij heel erg aan! Liefs Floortje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code
     
 

CommentLuv badge