Blog

pimp je interieur met digidoek

main pic digidoek1

 

Ik werd laatst benaderd door www.digidoek.nl. Dit bedrijf print foto’s af op verschillende soorten materiaal (waaronder canvas, hout, glas etc).Of ik hun product wilde testen, a.k.a. een foto laten afdrukken op canvas? Jahhhh! Hoe leuk is het om jouw favoriete vakantiefoto of foto met je liefde in groot formaat in je huis te hangen? Leuk idee om je huis te personaliseren (is er geen beter moment dan aan het begin van dit nieuwe jaar?) of als je zo’n saaie witte muur in huis wilt oppimpen!  Of als je iemand een origineel cadeau wilt geven. Want ‘a picture is worth a thousand words’ klopt als een bus.

sfeerfoto’s van onze wandeling buiten

Ik vind het heerlijk om te wandelen in natuur. Klinkt misschien heel truttig maar het is zooo fijn to clear your mind. Even geen gehaast en geen vrouwen die als een stelletje gekken in de H&M dat ene jurkje willen bemachtigen. Soms heb je dit gewoon nodig. En voor de zondagmiddag is het eigenlijk een must. En dat deed ik zondag met een special friend. Uitslapen. Ontbijtje. Wandelen. Borrelen. Couch Potato. Zalig.

Foto’s zijn gemixt gemaakt 🙂

wandeling buiten main

 

mijn juli & augustus in foto’s

collage week in fotos

 

Ik houd van foto’s maken. Op mijn telefoon staan er ontzettend veel foto’s en ik dacht: ik laat jullie eventjes zien hoe ik mijn juli en augustus heb doorgebracht in het mooie Den Haag. Ik ben nu weer bezig met een verhuizing dus vandaar dat ik zolang niets heb gepost. Maar ik heb weer leuke ideetjes en tips en tricks in mijn hoofd om met jullie te delen binnenkort!