Bagel met avocado & geitenkaas, vegetarisch

meergranen bagel main pic

Meergranen bagel met een groene delicious vulling. Gezond, vullend, warm, cozy en super makkelijk te maken …

Nodig?

– halve groene paprika in reepjes gesneden
– halve avocado fijngemaakt met vork
– paar zongedroogde tomaatjes, fijngesneden
– knoflookpoeder, peper, zeezout, beetje olijfolie extra vierge, platte peterselie gewassen en gesneden
– twee verkruimelde geitenkaas rondjes

– bagel/broodje naar keuze
– hardgekookt biologisch eitje

Hoe?

Voorbereiding: oven voorverwarmen en eitje op het vuur om het te laten koken…

1. Je begint met je avocado in een kom te doen, beetje fijnmaken met je vork.

2. Voeg je groene paprika toe. Ik vind bij dit gerechtje de groene beter passen. Is minder zoet, geeft een frisse bite.

3. Voeg je zongedroogde tomaatjes toe, natuurlijk een beetje fijngesneden

4. Roer het geheel een beetje door elkaar en voeg de knoflookpoeder, peper, zout, olijfolie en gesneden peterselie naar smaak toe.

5. Finishing touch: geitenkaas verkruimelen, I told you it was super easy…

Serveren?

Mijn voorkeur gaat uit naar een warme bagel uit de oven en dit gecombineerd met een hardgekookt eitje (beiden lekker warm) maakt het af.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

                                                                                        SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Enjoy!
xoxo Floortje

2 thoughts on “Bagel met avocado & geitenkaas, vegetarisch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code
     
 

CommentLuv badge